Nekünk fontos a jó kapcsolat!

Üdvözlöm!


Bokor Zoltán vagyok. Alapszakmám kőfaragó, így 26 éve, a kandalló burkolatok készítésével kerültem közel a "tűzhöz", ami engem is elkápráztatott és rabul ejtett.

Még ma is ebben az "elfogult" állapotban tervezem és építem is kandallóimat. Menet közben elvégeztem az építéshez szükséges iskolát. Folyamatosan igyekszem az aktuális legtermészetesebb, legprofibb anyagokat felkutatni, majd beépíteni új munkáimba. Nemrég elvégeztem a kéményépítő iskolát is, így még nagyobb komplexitással tudom megoldani vállalásaimat. "Két" segítő kézzel, manufaktúrában dolgozunk. Így a tervezés fázisától, a begyújtásig minden mozzanatot kézben tartok.

Ez nagyon fontos, hisz a kivitelezői nyilatkozat, szakszerű munkára és felelősségre kötelez. Kandallóim mind teljesen egyediek, kicsit olyanok mintha a gyermekeim lennének. A tervezői munkát időnként neves építészek és belsőépítészek is segítik. 


Mottónk: Együtt létrehozni, valami igazán szemet gyönyörködtető, hasznos építményt, a hosszútávú jövőnek! 

RÓLUNK

Tűzvilág 2018-as év kandallója díj 

1. helyezés

Nem rég elnyertük a Tűzvilág magazin által hirdetett 2018-as év kandallója versenyen az 1. helyezést, mind a közönség, mind a szakmai zsűri részéről

Partnereink:


Főnix Kandalló
Technical Kft.
Edil kamin Kft.

Mullit Kft.
Slate-Lite Hungary

Stone Art Kft.

Weiss & Kutas Kft.

Bokor Zoltán

Kandalló építő, kőfaragó

"28 éve a kandallós szakmában, 35 év kőfaragó háttérrel alkotunk minden nap újat és maradandót. "


+36 70 380 8589 bokorkandallo68@gmail.com